Våren i Abullahagen tre veckor senare

I slutet på mars gick jag i Abullahagen och tog med mig en bild hem som jag la in här. I söndags, tre veckor senare, tog jag den här bilden på samma motiv. Det går undan med våren.

id ingången till Abullahagen

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Våren i Abullahagen tre veckor senare

 1. Sven Larsson säger:

  visst är det underbart där? får erkänna att Abullahagen är ett ställe som jag inte spenderat så mycket tid i de senaste åren. Med tanke på dina fina bilder så får man kanske ta sig i kragen och börja besöka det igen.

  • Susanne säger:

   Jo, det är avkopplande att gå runt där, lägga sig ner och fotografera backsipporna, klättra upp i fågeltornet och spana in fågellivet i Långa kärr och bara njuta av den hyfsat stilla miljön, på promenadavstånd från centrum. Du får passa på innan korna släpps ut nu i maj. Vårt andra stadsnära naturreservat är också värt att besöka även om det är betydligt mörkare och mindre till ytan: Allmänningen vid Solvägen/Hundramannavägen.

   • Sven Larsson säger:

    är där lika mycket intressant att fota på Allmänningen?

    • Susanne säger:

     Jodå, en massa träd: knotiga, raka, omkullfallna, nerhuggna. Vitsippor i mängder just nu. Hundramannastenen och alla andra stenar. Nya vattentornet, fast det för tillfället är omgivet av byggnadsställningar. En gång har jag varit uppe i tornet men hade tyvärr ingen kamera med mig. Hoppas på en annan gång.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.