Landsvägscykling en solig söndag

Idag svängde jag vänster i stället för till höger som jag brukar göra vid nummer 3-vägens slut. Och så gav jag mig iväg ut i det okända och letade efter en framkomlig cykelväg. Skönt att solen sken och himlen var blå, att vattenflaskan var välfylld och mobilens karta fungerade. Mindre bra att kartan inte täckte området jag cyklade på så värst bra och det var svårt att se var det fungerade att cykla. Jag hamnade på alla möjliga små vägar och det gick allt långsammare att ta sig fram på cykel. Ett tag hamnade jag bredvid en åker där en traktor eller något annat hade banat väg i det höga gräset vilket gjorde att jag faktiskt kunde cykla någorlunda där. Vägen du ser här var inte heller så rolig att cykla på eftersom stenarna rullade undan och gjorde att jag nästan for omkull med cykeln. Dessutom mötte jag också bilar på sina ställen och fick bromsa in och maka mig undan i vägrenen för att inte bli påkörd. Trots allt var cykelturen väldigt skön i det skånska landskapet utanför Eslöv.

Grusväg med träd och blå himmel.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Landsvägscykling en solig söndag

  1. Sven Larsson säger:

    är det den vägen som går in där Henriks Cykel hade tidigare? Hade för mit att man via den vägen skulle kunna ta sig runt och hamna vid fallskärmshopparklubbens lokaler på flygfältet. Men det var väl kul att ge sig ut i okända terränger och utforska 🙂 Fin bild blev det i alla fall.

    • Susanne säger:

      Henriks cykel känner jag inte till. Bilden är från Kastberga och jag tog mig runt just till flygfältets norra del och cyklade förbi avspärrningen för att komma till Flygstaden oh sedan västerut mot stan. Hängde du med? 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.