Bad i Grövelsjön

Jodå, det gick att bada i Grövelsjöns kalla vatten i år igen. Förra gången jag badade, eller snarare doppade mig, i den här sjön var för två år sedan, den lika heta sommaren 2018. I år blev det mer än bara ett dopp, även om jag aldrig simmade runt. Det är allt lite kallt i fjällsjöar även när luftens temperatur går över tjugo grader. Skönt var det allt att svalka sig efter vandringen fast jag tyckte inte riktigt om att ta på mig vandringskängorna igen och trava iväg. Och så missade jag att ta på mig vandringsbyxorna innan kängorna så jag gjorde helt sonika så att jag svepte om mig handduken som en kjol och vandrade iväg.

Stranden vid Grövelsjön med snö på fjällen i bakgrunden

Publicerat i Grövelsjön 2020 och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Bad i Grövelsjön

  1. Sven Larsson säger:

    ja de där sjöarna kan vara allt annat än varma, men ibland får man offra sig 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.