Att sitta på en trädstam och njuta

I morse cyklade jag äntligen ut igen efter att cykeln varit på verkstan mer än en vecka. På vägen hem cyklade jag in till Abullahagen, vårt stadsnära naturreservat. Ja, jag ställde förstås cykeln utanför och promenerade in med min kamera beredd att fånga vilan och ron där inne. Jag gick inte speciellt långt in, bara förbi grillplatsen och fågeltornet, över den lilla bron som gör att man kan passera Långa kärr – alldeles igenvuxet nu på sensommaren – och satte mig ner på en nerfallen trädstam och njöt av utsikten mot den gamla fäladsmarken.

Liggande trädstam bredvid en död stående trädstam

På den liggande trädstammen satt jag och njöt av stillheten upp emot en timme.

Publicerat i Eslöv och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Att sitta på en trädstam och njuta

 1. Sven Larsson säger:

  skönt att bara kunna sitta och kontemplera ett tag. och så fick cykeln äntligen ut på en runda igen efter en veckas vila.

 2. Bloggblad säger:

  Hej
  Nu har jag hittat hit och scrollat och läst och tittat på fina bilder! Du verkar vara lika glad i att vandra som jag. Men vandringarna vi har gjort under våren, plus min stora vandring i Spanien, på Caminon, har jag mest skrivit om på Facebook.

  • Susanne säger:

   Välkommen hit Bloggblad! Kul att se dig igen på min sida.

   Jo, Grövelsjövandringarna har blivit en tradition och ett mycket uppskattat inslag runt midsommar. Har några kompisar som också gått i Spanien och uppskattat det. Jag föredrar förstås Italien om jag nu ska välja annat än Sverige.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.