Pinnen vid Stora torg

Inga foton här på länge och du kanske tror att jag lagt kameran på hyllan. Men inte har jag det, utan den har faktiskt fått komma ut i omgivningarna en hel del, både på promenader i och utanför stan och förstås har den ibland fått följa med även på några cykelturer. Fotona har jag laddat över på hårddiskarna men sen har det blivit stopp och jag har inte haft riktigt lust att redigera bilderna. Igår tog jag äntligen tag i några foton och redigerade på löpande band. Nu ska jag bara välja vad jag vill visa men tror att jag tar det här fotot från en promenad i början på september i centrala Eslöv där ingenting är som vanligt. Överallt byggs det nytt och förtätas. Ett gammalt ganska lågt hus har nyligen rivits vid Stora torg och lämnat en liten lucka. Nu kommer luckan fyllas med en hög byggnad som i folkmun fått namnet pinnen eftersom den kommer att sticka upp ovanför de omgivande byggnaderna. Den fjärde september hade den gamla byggnaden – Antikhuset – rivits och grävskopan var i full fart med att rensa.

Grävskopa i lucka mellan två byggnader.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Pinnen vid Stora torg

  1. Sven Larsson säger:

    det kommer kännas konstigt att se ett annat hus där till att börja med, men man kommer ju att vänja sig med det också inom kort. Skönt att du inte lagt kameran på hyllan, vi vill ju gärna se mer fina foton från dig.

    • Susanne säger:

      Huset där kommer nog att vara den minsta förändringen. Stora torg håller ju på att omdanas något helt otroligt och blir säkert mycket fint när det är klart till den 1 december. Ser fram emot det.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.