Träden i backen vid Ellinge

Den här backen cyklar jag inte gärna uppför men kan i stället tänka mig att ta till fots. Det gjorde jag tillsammans med en kollega för en dryg vecka sedan. Luften var klar och ljuset vackert och eftersom jag hade min stora kamera med blev det några foton tagna på landskapet vid Ellinge. Vi var nog ute och gick i drygt två timmar, och inte gick det långsamt heller utan ganska snabbt, så vi hann väl med ungefär en mil innan vi var hemma igen.

Trädrad vid grusväg uppför en backe.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Träden i backen vid Ellinge

  1. Sven Larsson säger:

    är det den vägen som tar en ut strax nedanför Sallerups kyrka? Grusväg är inte det roligaste att cykla på i vanliga fall och uppför är ju än mindre kul så jag förstår och håller med dig om att det är trevligare att gå.

    • Susanne säger:

      Jo, följer du backen uppför kommer du till Västra Sallerups kyrka så småningom. Vill du gå i stället gå nerför är det ju bara att börja vid kyrkan i stället.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.