Dimmigt i Ellinge

I söndags morse vaknade jag till en fantastiskt vacker morgondimma och kunde inte motstå lusten att ge mig ut på långpromenad med stora kameran. Dimman höll i sig under hela min nästan två timmar långa promenad ut mot Ellinge. Och kameran gick varm. Dimma gör sig ju bara så fantastiskt fint på foto. Detta är en av mina dimmiga bilder jag kom hem med och sedan redigerade en smula i Lightroom.

Träd med hus i dimma i bakgrunden.

Publicerat i Eslöv och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dimmigt i Ellinge

  1. Sven Larsson säger:

    Gav mig tyvärr inte ut i söndags, men ser nu att man borde ha gjort det, men hade ju haft en 11 timmars arbetsdag på lördagen så kände mig lite sliten.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.