En semesterdag hade jag planerat in till idag och vad passar då bättre än att ge sig ut på långpromenad med stora kameran, speciellt som snön började falla sent igår kväll och hade lagt sig som ett väldigt tunt lager på några enstaka platser. Solen lyste dessutom och plötsligt kändes världen lite mindre mörk.

Det blev en mil öster om Eslöv, en runda jag vanligtvis cyklar, men nu ville jag stanna och fånga snön så det blev en väldigt långsam promenad på nästan tre timmar i stället för en snabb cykeltur. Utanför stan låg det lite mer snö än inne i centrum. Förstås, eftersom staden är varmare än skogen.

Den här bilden tog jag i Snärjets granskog där snön lagt sig så vackert på grenarna och på marken mellan träden. Och nej, inte är det så väldigt mycket snö, men dock tillräckligt för att lysa upp novembermörkret.

Grusväg genom granskog med väldigt lite snö.