Stora torg är öppet

I fredags stannade jag hemma från arbetet. Ja, nu är jag ju hemma när jag arbetar också förstås, ända sedan den 17 mars, men jag tog mig i alla fall ut från arbetet, dvs. hemmet. Över Eslöv hade det under natten lagt sig en underbart vacker dimma så med mig ut från arbetet/hemmet tog jag stora kameran. Efter en lång fotopromenad utåt Snärjet, vår närmsta skog, vände jag åter mot centrum och passerade Stora torg där man precis hade lyft bort det mesta av stängslet som inramat torget sedan flera månader tillbaka. Nu kunde jag som en av de första korsa det alldeles nyrenoverade Stora torg, med sitt gula tegel där fogmassan än så länge ligger lös i väntan på att den ska foga in sig mellan teglets skarvar. Det blir säkert väldigt fint när allt är klart. Även den stora julgranen hade kommit på plats.

Stora torg med julgran och Stenssons hotell i bakgrunden.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Stora torg är öppet

  1. Sven Larsson säger:

    ser ut som man får bege sig ner till stan med kameran en dag och se vad man kan få till för trevliga motiv på det nya torget.

    • Susanne säger:

      Jo, gör det. Fast jag tror det blir finast med kvällsfoton. Ska ta med stativet en kväll och se vad det kan bli. Just runt bron finns väldigt många lampor som lyser upp. Förutom granen förstås.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.