Nyårsfyrverkeri

Det var äntligen uppehållsväder idag så jag tog en lång promenad i vår närmsta skog. På väg därifrån hittade jag några nyårsfyrverkerier. Men nej, jag är inte speciellt förtjust i sådana så jag tog bara en bild och gick vidare. Nu hoppas jag bara att det inte ska smälla så förskräckligt i natt.

Gott Nytt År 2021!

Stor reklamskylt för fyrverkerier

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

4 Responses to Nyårsfyrverkeri

 1. Sven Larsson säger:

  ja lite smällande blev det igår, dock inget från min sida. Jag nöjer mig med att titta på det som skjuts upp. Lite tur var det ju att det inte blev som de trodde, så mulet att man inte skulle kunna se fyrverkerierna.
  Jag hade ju mitt första nyårsdirande redan klockan 14. då man gick över till 2021 i Sydney och Melbourne och jag granskade det via livesändningen på youtube. Kändes underligt att se området nere vid Operahuset att där var absolut folktomt, förutom artisterna, där som brukar vara nått över miljonen människor. Dessutom var ju en av mina favoriter från Triple J en av hostarna för sändningen, så kul att se henne in action och inte bara höra henne på radio.

  • Susanne säger:

   Klockan 15 önskade jag sonen i Brisbane ett gott nytt år, så det blev en timme efter dig. 🙂

   Jag hade somnat vid vårt svenska tolvslag men vaknade av allt smällande. Gillar det inte speciellt utan tycker det är häftigare att se på arrangerade fyrverkerier, typ dem jag såg i Sydney nyårsafton 2013.

   • Sven Larsson säger:

    ja det måste ha varit mäktigt att ha varit på plats och beskådat det live.

    • Susanne säger:

     Japp, det var det verkligen även om jag befann mig långt ifrån uppe på en höjd. Just när någon eller några tänkt ordentligt och inte bara smäller av fyrverkerier slumpmässigt, kan bli väldigt fint. Musiken gör ju sitt till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.