Eslövs kyrka i vinterskrud

Idag gick jag ut med stora kameran för att fånga solen och snön. Kylan bet i kinderna men jag höll uppe värmen under promenaden som till sist blev ganska lång, faktiskt mer än en mil. Alldeles i början passerade jag Eslövs kyrka, vars tak hade blivit en smula vitt. Det mesta av snön hade redan börjat glida av från byggnaden men på gräsmattan framför låg snötäcket däremot intakt.

Eslövs kyrka i sol och snö.

Bara sex dagar tidigare gick jag också förbi kyrkan och tog en bild från ungefär samma vinkel. Då var gräset grönt och det var fortfarande plusgrader.

Eslövs kyrka i sol och med grönt gräs framför.

Publicerat i Eslöv. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Eslövs kyrka i vinterskrud

  1. Sven Larsson säger:

    Jag cyklade till stan på lunchen, det var INTE skönt i ansiktet! 🙂 skönt ändå med lite kyla och snö. Visst är det märkligt att det kan vara sån skillnad på en vecka, som dina bilder visar på.

    • Susanne säger:

      Förmodar att det med fartvind känns ännu kallare. Gick uppe vid flygfältet och där blåste det lite mer vid det öppna fältet och det kändes allt. Fast vackert är det med snön.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.