Frostigt

Den här bilden tog jag i söndags vid Ekevalla i Eslöv. Nu håller alla vackra snö- och ismönster på att smälta bort och det lär nog dröja innan jag får tillfälle att fotografera sådant här vackert staket nästa gång.

Staket med rimfrost mot blå bakgrund.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Frostigt

 1. Sven Larsson säger:

  riktigt snyggt, Susanne. tagen med mobilen eller Z6’an? får erkänna att jag har varit väldigt dålig på att motionera min kamera (inte de jag använder till sport, den andra), känner att jag måste ta tag i det där och ge den en dag då den får jobba lite.

  • Susanne säger:

   Tack Sven!
   Med Z6:an. Mobilbilder hör hemma på instagram. Här blir det i stort sett alltid ”riktiga” kamerabilder.
   Du får ge dig ut och föreviga alla vägarbeten ju. 🙂

   • Sven Larsson säger:

    *haha* ja då behöver man inte bege sig långt för det är ju avspärrat överallt för vägarbeten känns det som. =) idag blir det till att ta det lugnt och påbörja att gå igenom bilderna från gårdagens match, samt samla krafter inför morgondagens långa arbetsdag.

 2. CG säger:

  Hej Susanne,
  Så härligt att få nya fina bilder från Eslöv.
  Måste kolla vad Z6 är för något,

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.