Kö i Coronatid

I lördags var jag ute och testade min nya kamera i Abullahagen hela förmiddagen. På vägen hem, strax före klockan tre på eftermiddagen passerade jag i närheten av systembolaget och hajade till lite när jag såg alla människor utanför i kylan, trots att det borde vara stängt. Åtminstone tror jag att de stänger klockan två på lördagar, men jag kan ju ha fel eftersom jag mycket sällan går dit.

Kö utanför systembolaget

Härom veckan hade jag faktiskt en fundering på om jag skulle köpa mig en flaska italienskt rödvin, en god Amarone, men hur det var så lät jag bli. 

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Kö i Coronatid

  1. Sven Larsson säger:

    tur man inte har något behov att besöka det stället. Man undrar ju verkligen hur folk tänker när de inte planerat och gjort sina inköp tidigare i veckan. om man nu verkligen behöver gå dit.
    Hur kommer du överens med Z6 II’an?

    • Susanne säger:

      Jodå, det går bra med Z6 II:n. Fast det är svårt med fotograferingen i kylan. Allt immar ju igen, både glasögon och sökare. Nu kan jag i och för sig använda skärmen, men det slukar batteri så det är något otroligt, speciellt i kylan. Längtar efter värmen…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.