Rimfrost

Det har varit kallt ett bra tag i Skåne men nu verkar det som om det blir något varmare. Jag har frusit rätt ordentligt när jag varit ute på mina promenader, framför allt om fötterna, trots dubbla strumpor, tjocka raggsockor och vandrarkängorna. Och jo, jag har ändå kunnat vifta på tårna. Det är bara att inse att jag är anpassad till varmare väder.

Nåja, igår var det strålande sol som värmde lite grann och fukten i nattluften hade på morgonen förvandlats till en underbart vacker rimfrost som stack ut på varenda liten gren på träd, buskar och annan växtlighet. Inte kunde jag motstå lusten att ge mig ut med kameran. Många bilder blev det men jag väljer en av dem, en jag tog vi Skytteskogen i västra Eslöv.

Träd med rimfrost och solens strålar mellan grenarna.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Rimfrost

  1. Sven Larsson säger:

    det blev riktigt fint med rimfrosten på träden. hur har det gått med att ta sig igenom manualen nu då, har du tagit dig från pärm till pärm så du hittar alla inställningarna nu?

    • Susanne säger:

      Äsch då, den har jag inte läst så mycket mer i. Ville ju bara få in bra inställningar för att kunna ge mig ut och träna fotografering. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.