Varje tisdagkväll brukar jag gå ut på en långpromenad tillsammans med två kollegor som också bor i stan. Idag blev det bara jag och en av kollegorna och det blev också en liten kortare promenad, bortåt Abullahagen som jag ju brukar besöka ganska ofta annars också. Eftersom det numera är ljust när vi kommer iväg så tar jag också med mig kameran och ibland blir det några foton tagna. Det blev det idag eftersom solnedgången gav så vackra färger mellan träden. Detta är en av bilderna jag fick med mig hem, tagen vid grillplatsen och västerut mot solen, där den försvann nedanför horisonten. Vi fick lite brått för att ta oss ut på belysta vägar innan det blev mörkt.

Solnedgång bakom träd.

I morgon är det förresten precis ett år sedan jag övergav kontoret på min arbetsplats och i stället satte mig hemma och arbetade, först lite provisoriskt vid köksbordet och så småningom vid ett mer permanent hemmakontor.