Bilder från Eslöv och övriga världen

Dessa bilister!

Innan den bleka vintersolen hann försvinna idag tog jag en promenad i den kalla vinden som gjorde att de få minusgraderna kändes som om de var många fler. Kameran måste ju komma ut på vift ibland. Inte blev det så många foton som fastnade på minneskortet för det var kallt att stå stilla så jag föredrog att gå lite snabbt. Emellanåt behövde jag också se upp lite extra var jag satte fötterna för trottoarerna hade en hel del isfläckar och jag har inte lust att åter falla omkull och eventuellt bryta fler ben i kroppen.

Jag blev allt lite förvånad när jag på gång- och cykelbanan vid Gårdsåkra nästan blev påkörd av den bil du ser här.
På Södergatan var jag inte lika förvånad av att möta en bil på det som är en bussgata eftersom det händer väldigt ofta att bilförare uppfattar gatan som en bilväg trots skyltning.