Bilder från Eslöv och övriga världen

Dimmig lördagsmorgon

Igår morse vaknade jag medan det fortfarande var mörkt men märkte ändå att det var en fantastiskt vacker dimma som lagt sig över staden. Eftersom dimma gör sig så bra på foton så tog jag efter frukosten tag i min kamera och gav mig ut. Stegen styrde jag mig kyrkogården där frosten också låg kvar i gräset och delvis på träden. Eslövs kyrkogård är vidsträckt och väldigt många träd finns på området, träd som gör sig så fint på foton. Jag fotograferade ganska många innan jag tog mig ut från kyrkogården via en liten genväg mot Ellinge. Fast bilderna här tog jag på kyrkogården. I november förra året fotograferade jag samma träd som i den första bilden. Mitt emot står det i den andra bilden.

Kala träd i dimma.
Nedre delen av trädstam i tre delar.