Bilder från Eslöv och övriga världen

Studentdags

I morse på väg till vårdcentralen, passerade jag passande nog ett par studenter som går ut vård- och omsorgsprogrammet. De var på väg till Trollsjöområdet för lite fest, den här veckan då alla studenter går ut från vår gymnasieskola Carl Engström. Eftersom jag hade kameran med mig tog jag lite senare en promenad till Trollsjöområdet för att se om jag kunde få några foton på studenterna som samlades där. Och tänk, där var de jag tidigare passerat och tyckte jag skulle ta ett foto på dem och deras kompisar, så det gjorde jag förstås. Ett muntligt tillstånd att publicera fotot fick jag också.

Om nu någon av dem hittar hit så får de använda fotot mot att de låter min signatur finnas kvar på det eller anger mig som fotograf.

Sju glada studenter i grönskan vid Trollsjön.

Lycka till alla nybakade studenter!