Bilder från Eslöv och övriga världen

Eslöv live

Den här sommaren satsas det på gratis musik i Eslöv, på Stora torg, och idag var det dags för Anna Bergendahl. Jag har inte lyssnat på något evenemang tidigare och hade väl inte tänkt göra det idag heller eftersom den musik som erbjuds inte är i min smak. Inte heller känner jag till de artister som uppträtt. Idag råkade jag passera och min kamera var med mig så jag tog några foton på publik och artist innan jag gick hem igen. Fast jag hann först prata med flera bekanta jag inte träffat på ett bra tag.

Anna Bergendahl sjunger och sträcker upp en hand. Bredvid en vimpel med arrangörernas namn.
Arrangemanget organiseras av Eslövs stadsförening och Eslövs kommun.
Folkmassor på Stora torg och hotell Stensson i bakgrunden.
Så här fullt av folk är det sällan på Stora torg.