Bilder från Eslöv och övriga världen

Så blev mitt år 2023, del 1

Min vana trogen tar jag en tillbakablick på året som just passerat, med hjälp av mina foton.

Klickar du på fotona förstoras de.

Januari

Året inleddes i Albiate, Italien, där det blivit mycket tomt efter min svågers och svägerskas bortgång under hösten 2022. Några foton tog jag inte i byn innan jag for hem till Eslöv utan i stället får du se några från min hemstad och Malmö, dit jag for på fotofika i slutet på månaden. Spritfabriken som du ser på första bilden började under 2023 att renoveras för att så småningom bli bostäder. Övriga tre foton är från Triangeln i Malmö.

Februari

Inte blev det så mycket fotograferat den här månaden, men jag hann i alla fall med att ta ännu en bild på den gamla spritfabriken och vid en promenad i västra Eslöv såg jag att det nya området Långåkra hade fått fina gång- och cykelvägar med träd och belysning.

Mars

En dag åkte jag i jobbet till Region Skåne i Malmö och passade på att ta en kort fotopromenad när jag ändå befann mig där. På den första bilden ser du Öresundsbron från Västra hamnen. Senare i mars blev det fler foton från Eslöv, där den gamla Östra skolan renoverades och fick ett nytt tak. I närheten byggdes nya bostadsrätter vid Johnssons minne (den gula byggnaden) där det för många år sedan fanns en barnkrubba.