Bilder från Eslöv och övriga världen

Så blev mitt år 2023, del 2

Dags för andra kvartalet av min tillbakablick på föregående år.

Klicka på foton för att se dem i större format

Så blev mitt år 2023, del 1

April

Jag for ner till Italien över påsk och det blev faktiskt ganska många foton men jag hann aldrig redigera dem när jag kom hem utan har fått göra det nu i januari i stället. Hittade de här nio bilderna från promenaderna i byn.

På första bilden ser du hunden Ambrogio i gröngräset där han verkligen trivs. Därefter följer två foton från Albiate där jag gick ner till den gamla ruinen Cascina Antonia. Sedan tre foton tagna vid parken Villa Campello, där kommunhuset ligger. Grannbyn Triuggio syns tydligt därifrån. De tre sista fotona är från en annan grannby: Carate.

Maj

Den här månaden hade våren anlänt ordentligt även till Eslöv. Stadsparken höll på att byggas om och hade stängslats in ordentligt. Inte förrän i december var den klar och kunde öppnas. I slutet på månaden var det marknad vid Trollsjöparken och jag tog mig en sväng dit för att fotografera folklivet.

Juni

Veckan före midsommar for jag som vanligt upp till Grövelsjöfjällen med gamla vänner för att vandra en hel vecka som avslutades med midsommarfirande. Men innan dess hade jag  hunnit delta på ytterligare en fotofika i Malmö. Skånetrafikens sommarbiljett köpte jag och kunde utnyttja när jag kom hem från fjällresan igen.