Bilder från Eslöv och övriga världen

Johnssons minne

Min gamla barnkrubba har byggts om till bostadsrättslägenheter. Ja, du som är ung kanske inte känner till ordet barnkrubba. En sådan kan jämföras med dagens förskola men förmodligen utan suffixet skola eftersom barnkrubba var mer av förvaring än skola.

Johnssons minne heter det gamla huset som alldeles nyligen blivit klart och fått sina första invånare, dock ej små barn som förr i tiden. Det var lite rabalder när det visade sig att man förvanskat huset något vid ombyggnaden men jag tycker nog att man har gjort ett hyfsat vackert arbete med den något förfallna byggnaden. Jag har tagit en del bilder på byggnaden även förut, t.ex. i augusti 2021. Här får du däremot se fyra foton jag tog igår. Klickar du på bilderna öppnas de i större format.