Bilderna

Min bildbehandling
Eftersom jag fotograferar i raw-format måste jag på något sätt redigera mina bilder innan de publiceras. Jag använder Lightroom och fortsätter eventuellt att sedan redigera i Photoshop. Vad jag anser om bildbehandling kan du läsa i ett inlägg jag skrivit.

Fram till i slutet på 2011 använde jag Camera Raw som ingår i Photoshop men övergav det eftersom Lightroom har betydligt fler fördelar i form av märkning, katalogisering och bildbehandling. Nu – 2018 – använder jag Adobes Creative Cloud med Lightroom och Photoshop. Vid enstaka tillfällen använder jag Nik Collection, men den allra största delen av bildbehandlingen gör jag i Lightroom.

Hur du kan använda mina bilder privat
Creative Commons-licens
Alla foton är tagna av Susanne Hultman och är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Unported-licens om inget annat anges. Detta innebär att du får använda bilderna fritt om du anger mig (Susanne Hultman) som upphovsrättsinnehavare genom en länk till min förstasida (http://susannehultman.se), anger licensvillkoren, inte gör några bearbetningar och inte använder bilderna i kommersiellt syfte. Läs mer på den svenska sidan om Creative Commons om hur licensen fungerar.

Kontakta mig gärna på info(a)susannehultman.se vid tveksamheter eller om upplösningen inte är tillräckligt bra på den bild du vill ha.

Hur du kan använda mina bilder kommersiellt
För den som vill använda mina bilder i kommersiellt syfte går det bra att kontakta mig på info(a)susannehultman.se för prisuppgift och övriga frågor. Jag har F-skattesedel.

4 Responses to Bilderna

  1. Renee Backe säger:

    Hej Susanne! Jag jobbar på Eslövs församling som informatör och har en fråga till dig ang en av dina bilder som vi skulle vilja använda i en annons. Kan du kontakta mig på renee.backe{snabela}svenskakyrkan.se så blir jag jätteglad 🙂