Gillar du att gå på teater tro? Har du möjligen passat på att fotografera något teaterfönster på samma gång du varit där? Eller har du möjligen en annan tolkning på temat Teatraliskt? Gör då så att du publicerar ditt teatraliska fönster i morgon fredag, alltså i morgon fredag, kanske inte så värst sent på kvällen, efter att jag publicerat mitt fönster, kan du publicera ditt teatraliska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg. Annars går det förstås bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Malmö för en tid sedan, på teaterapan vid Malmö Stadsteater. Observera alltså: det här räknas inte som något fönsterfoto! Det kommer alltså i morgon fredag.

Så, läs nu alla de understrukna orden på en gång! 🙂


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,