Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Ståtligt

Nu blir det ett önsketema jag fått in för länge sedan från Karin, en flitig fönsterfotograf som deltagit med många fina fönsterfoton. Ni är några stycken som önskat er olika teman, men jag har varit dålig på att uppfylla era önskningar förutom ett par undantag. Nu råder jag bot på mitt slarv – åtminstone tillfälligt – och här kommer ett ståtligt tema.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt ståtliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Valencia för några år sedan. Visst är det ganska ståtligt och storslaget det här trädet? Det tyckte i alla fall jag när jag såg det. Och härlig skugga gav det när solen lyste het på eftermiddagen. Jag tror det är en magnolia. Någon annan är säkert duktigare på trädarter än vad jag är och kanske kan bekräfta eller korrigera mitt antagande.

Stort träd

Läs även andra bloggares åsikter om , ,