Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 282 (12/9): Valfritt

Förra lördagen tog jag med mig kameran till vårt Stora torg där alla valbodarna stod uppställda och folk vimlade fram och tillbaka. Fram emot tvåtiden på eftermiddagen började de olika partierna plocka ner sina valskyltar och det blev tomt på torget. De sista som packade ihop var de som satt i den här boden och som inte gillar alla i vår omgivning.

Jag har tagit mig friheten att ändra på lite deras skyltar. Efter de olika uttalanden som förekommit det här supervalåret från partiets representanter tycker jag de här texterna passar mycket bättre. Vad tycker du?

Strax efter att partimedlemmarna plockat i ordning och gått därifrån kom en liten pojke fram och klev upp på farstun till valboden.

Och bakom valboden står falafelvagnen med sina fönster där även jag brukar lägga lite pengar ibland.

OBS! TEXTERNA I DEN FÖRSTA BILDEN HAR ÄNDRATS!

SD:s valbod med skyltar jag ändrat texten på så att det står "Inga rasister på våra gator!" och "Avskaffa rasismen nu! På riktigt!" En liten färgad pojke tittar in i SD:s tomma valstuga.

Upptäckte att det förra inlägget, det med temapresentationen, blev tidsinställt en dag för tidigt. Nåja, då fick du ju en extra dag på dig att tänka på valet. 🙂

På söndag röstar du väl inte på det här partiet hoppas jag. Själv ska jag jobba med valet och se till så att de som röstar verkligen finns i röstlängden. Och medan du kanske sitter och tittar på valvakan, sitter jag i stället och räknar alla valsedlar.