Igår var jag ute och fotograferade ganska mycket här i den lilla italienska byn men mellan fotorundorna hann jag också kolla min mail, som inte kollas lika ofta som hemma i Sverige. Det var en angenäm överraskning som väntade när jag på kvällen hittade ett mail från dem som ledde den Photo Walk jag deltog i den 18 juli i Malmö tillsammans med 49 andra fotografer. Det var vinnaren i Malmö som utsågs och gissa vem? Jodå, undertecknad hade tur vid fotograferandet i Malmö. Jag vände mig om i precis rätt ögonblick för att med telezoomen ta den här bilden.

After the Wedding

Ett bröllop hade hållts på Malmö slott och följet var här på väg därifrån, ganska trötta, antar jag.

Det jag själv har att anmärka på är att jag inte hade ställt om ISO-inställningen från föregående fotografering och hade alldeles för högt ISO-tal med påföljden att fotot blev en smula för kornigt.

Nu återstår att se hur min bild står sig bland alla de andra drygt 900 vinnande bilderna från hela världen. Läs mer hos Scott Kelby där du också kan se på foton från hela världens Photo Walks. Otroligt många fina foton som togs på samma dag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,