Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Spöklikt

Dags för ett nytt fönstertema. Tror du på spöken? Kanske du gjorde det när du var liten? Jag var nog spökrädd och jag minns också att min äldste son var rädd för spöken ibland. Då läste vi om Alfons och hans rädsla för spöken och så var han lite mindre rädd. Tror jag i alla fall.

Välkommen i morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, då du kan publicera ditt spöklika fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här prasslande löven som ramar in den dimmiga fullmånen. Visst känns det lite spöklikt?

Nästa vecka tar Veckans fönster ledigt. Det är mycket som ska fixas nu, så tiden får ägnas åt det.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,