Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Färgstark

I fredags när jag kom till jobbet hittade jag en liten, liten bukett vårblommor på mitt skrivbord. Jag tog med den pyttelilla buketten hem och ställde den i ett litet medicinmått med vatten. Idag fotograferade jag buketten med snödroppar, vintergäck och blåsippor och tycker bilderna passar in på temat för Veckans fototriss. För visst känns de första vårblommorna som en mycket färgstark upplevelse efter allt det vita som funnits på marken den här vintern? Till saken hör att min kollega som gav mig den lilla buketten också är en ganska färgstark personlighet.

Första fotot plåtade jag med mitt fasta objektiv på 50 mm.

Sedan satte jag på en närbildslins på +1.

Och till sist satte jag på närbildslinsen på +4 så att jag skulle komma riktigt nära.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,