Bilder från Eslöv och övriga världen

Flygfoton från helikopter

På flygdagen i lördags fanns även tillfälle att åka upp i helikopter och jag kunde förstås inte motstå tillfället att för första gången åka i ett fordon jag aldrig någonsin provat och dessutom få tillfälle att fotografera min hemstad från ovan.

Det var svårare än jag trodde att få bra bilder från en skakig helikopter, men här kommer de bilder jag är mest nöjd med. Den första bilden är förstås inte tagen från helikoptern utan från marknivå och där flyger även det gröna Engströmsplanet. Jag har redigerat flygfotona en hel del för att få fram kontraster och färger på ett bättre sätt. Kanske dags att införskaffa ett bra teleobjektiv.

Helikopter

Trollenäs från ovan

Elvkullen från ovan

Norra Eslöv från ovan

Gamla vattentornet och lagerhuset från ovan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,