Veckans fönstertema: Valfritt

Välj fritt fönster alldeles som du vill. Och medan du letar bland alla dina fönsterfoton kan du ju fundera på varför jag valt den här bilden för att illustrera temat valfritt. Ärligt talat vet jag det knappt själv, mer än att jag snart ska välja en annan slags stickpropp än den som krävs här. En Tuborg kommer jag dock inte att välja alls, den må vara hur grøn den vill.

Eluttag och en skylt med Tuborg

Publicerat i Fönster och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

5 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Freja säger:

  Det känns som att det är valfritt att se om det går att använda panelen utan att få en stöt…
  Sv: Jaaaa, det hade jag glömt bort! Jag var ju med på det mystiska fönstret med ett döskallefönster! Så det var inte bara fotot i senaste inlägget som var bortglömt, jag hade oxå glömt det mystiska fönstret.

 2. Jah Hollis säger:

  Nej, Tuborg av just den typen väljer man nog bara i brist på bättre.

 3. Jah Hollis säger:

  Fast när jag kollar närmare så är det allt en Carlsberg. Ungefär samma sak. 🙂

  • Susanne säger:

   Japp, nu ser jag också att det är en Carlsberg. Och det borde jag ju vetat för det var ju på Carlsbergs gamla bryggeri jag befann mig när jag tog bilden. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.