Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 46: Så här ser det ut där jag är idag

Jodå, Helena fick ut mig idag trots regn och rusk. Visserligen vaknade jag i förmiddags till sol och tänkte att det var fint fotoväder så jag kunde ju ta mig ut på fotopromenad, men innan jag hade hunnit bli klar med morgonbestyren så hade vädret gjort en helomvändning och jag hade inte längre lust att ge mig ut med kameran. Nåja, jag läste trissens tema och tänkte att jag ändå var tvungen att gå ut en sväng och passade på när det var ett kort uppehåll i eftermiddags.

Jag hann dokumentera den första vattenpölens spegling av grannhuset innan molnen tätnade och jag drog mig upp mot stationen. Där fick jag ta skydd i en busskur medan en kraftig regnskur for förbi. Så gjorde också ett X2000-tåg som jag tyckte passade bra för att dokumentera min omgivning i den här järnvägsknuten där jag bor. En kort promenad ett kvarter från stationen upptäckte jag plötsligt hur solens strålar färgade det s.k. malmöhuset alldeles solrött.

                   

Klicka på fotona så blir de mycket större!

Vill du tycka till och ge konstruktiv kritik så blir jag jätteglad.


Andra bloggar om: , , , , , , , ,