Bilder från Eslöv och övriga världen

Sommarlängtan och fönsterlogga

Usch och fy, vad kallt det har blivit. För att minnas värme och sol får jag titta på några foton från i somras:

                   

Ett klick på fotona gör säkert att du också längtar efter sommaren!

Förresten har jag gjort några loggor till Veckans fönster. Vill du ha, så ta! Det finns några att välja mellan. Högerklicka på den du vill använda och välj spara bild. Alla utom en är i png-format. Om du sedan länkar till Veckans fönster, så gör det till adressen: http://sassa.webblogg.se/foto/category/fonster.html

Verkligen roligt att så många är med! Varje lördag!

                   

                         

Det är första gången jag har gett mig på att göra egna loggor, så jag hoppas de ska vara ok.


Andra bloggar om: , , ,