Bilder från Eslöv och övriga världen

Tisdagstema: Vinter

Vi vaknade idag upp till mängder av snö som faller ner och täcker det mesta. Alla italienare är nog glada för att det idag är helgdag och de slipper ge sig ut på vägarna i bil. Fast några tycker det är ett utmärkt tillfälle att besöka shoppingcentran som är i full gång med rean. Hörde att grannfrun skulle ge sig iväg med bil i snökaoset. Måtte hon komma tillbaka ordentligt.

Nåväl, tisdagstemat för dagen passar mig utmärkt idag och här kommer några alldeles nytagna foton på snön utanför fönstret.

         

Klicka på snön för att se den ordentligt!

Tre snöfyllda bilder varav de två första från mitt sovrumsfönster. Den sista bilden fick jag gå ut på altanen för att ta. Det är snön som samlats på sidostycket där tvättlinorna går. Jag har döpt den till "Italiensk snöbacke".

I morgon bär det av till Sverige igen och jag hoppas vi kommer fram till flygplatsen utan problem, för snöfallet ser ut att pågå ännu ett bra tag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,