Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Kommunikation

Håller fortfarande på med alla mina foton från Italien och har redigerat en hel del i kväll. Tittade för en liten stund in på Helenas fototriss och såg att temat denna veckan är kommunikation. Mina trissfoton hittade jag ganska lätt bland alla bilder från Rom. Jag väljer att tolka temat så att även kommunikationsmedlen kommer med.

Den här synen mötte mig när jag öppnade fönstret till mitt hotell i Rom. Antennerna
tar emot signalerna med den kommunikation som sänds i tv.
Och även ett flygplan fastnade på kamerasensorn.

En sådan här vagn visade jag även på förra trissen. Här ser man också den
internetadress man kan gå in på för att veta mer om vagnarna.

Den här mannen har lämnat sin vespa och kommer gående,
kommunicerande med någon på en mobiltelefon.

Nå, vilket kommunikationsfoto gillar du bäst?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,