Veckans fönstertema: Naket

Nu blir det ett svårt tema igen – tror jag åtminstone. Men skyll inte på mig för det är ett förslag jag fick från Larans i höstas och som jag funderat på innan jag kommit fram till att idag presentera det. Under tiden du funderar på hur du ska lösa den svåra uppgiften att tolka ett naket fönster får du titta på den här bilden från Tempeldalen i Agrigento på Sicilien. Bilden tog jag i augusti.

Nakna kan man ju också säga att Anna Claréns bilder är. På Fotografiska i Stockholm ställer hon ut nu i vår. Tänk om jag skulle ta en liten Stockholmstripp för ännu ett Fotografiska-besök. Eller kan man hoppas på att Annas bilder kommer till Skåne liksom Nick Brandts bilder gör? Nicks djurbilder från Afrikas kontinent visas på Dunkers kulturhus i Helsingborg fram till i maj. Är du i närheten den 20 april så organiserar jag genom Facebookgruppen Skånefotografer en kombinerad fotograferingsträff med bl.a. besök på Dunkers.

Har du inte varit med på Veckans fönster tidigare och skulle vilja delta, hittar du information under Veckans fönster högst upp i menyn.

Flicka vid naken staty

Inlägg 44 i #blogg100.

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Veckans fönstertema: Naket

  1. Lars Anshelm säger:

    Så du har hittat lappen med mina temaförslag igen. Hoppas nu bara inte storleken har någon betydelse, för då är min tilltänkta bild chanslös! 🙂

  2. leena säger:

    Oppsan! Nu blir det intressanta bidrag, tror jag. Dock har jag inte precis så spektakulära bilder som du.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.