Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Naket

Nu blir det ett svårt tema igen – tror jag åtminstone. Men skyll inte på mig för det är ett förslag jag fick från Larans i höstas och som jag funderat på innan jag kommit fram till att idag presentera det. Under tiden du funderar på hur du ska lösa den svåra uppgiften att tolka ett naket fönster får du titta på den här bilden från Tempeldalen i Agrigento på Sicilien. Bilden tog jag i augusti.

Nakna kan man ju också säga att Anna Claréns bilder är. På Fotografiska i Stockholm ställer hon ut nu i vår. Tänk om jag skulle ta en liten Stockholmstripp för ännu ett Fotografiska-besök. Eller kan man hoppas på att Annas bilder kommer till Skåne liksom Nick Brandts bilder gör? Nicks djurbilder från Afrikas kontinent visas på Dunkers kulturhus i Helsingborg fram till i maj. Är du i närheten den 20 april så organiserar jag genom Facebookgruppen Skånefotografer en kombinerad fotograferingsträff med bl.a. besök på Dunkers.

Har du inte varit med på Veckans fönster tidigare och skulle vilja delta, hittar du information under Veckans fönster högst upp i menyn.

Flicka vid naken staty

Inlägg 44 i #blogg100.