Sportfotograf i #blogg100

Nej, jag vill definitivt inte kalla mig sportfotograf men roligt är det att testa en annan slags fotografering än den jag brukar ägna mig åt (just nu nästan ingen alls om jag ska vara ärlig). Men Sven frågade igår förmiddags om jag ännu en gång ville göra honom sällskap i vår nya fina Eslövshall. Och visst ville jag det och masade mig därför ut i regnet med kameran, korsade stans centrum och äntrade planen bakom de flimrande elektriska banderollerna. Där fångade jag bl.a. den här idrottsmannen som försökte sig på armhävningar mitt under matchen.

Handbollsspelare ser ut att gör armhävningar vid mållinjen.

Sporten han ägnade sig åt? Förstås är det handboll. Syns inte det? Det är ju i Eslöv den sporten blomstrar. Båda mina pojkar har spelat i Eslövs Handbollsförening (EHF) vars elitlag just nu ligger i division 2 och eventuellt tar sig upp till ettan efter den här säsongen. Matchen igår vann de med nöd och näppe över Jönköpingslaget IK Cyrus.

Inlägg 2 i #blogg100

Publicerat i Sport och taggad , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

11 Responses to Sportfotograf i #blogg100

 1. Sven säger:

  Bra fångat! hur blev de andra bilderna?

 2. Bra bild, man undrar vad som är i görningen. Trodde faktiskt att det var handboll. Vet inte riktigt varför.

 3. Anne-Mari säger:

  Det trengs sterke musklar i armane når ein spelar handball, så dette er
  vel ei treningsmetode som er nyttig….
  Sterk kar.

 4. Ja, men ok – läser din blogg bakåt ut och kände tydligen igen grenen på grund av bollen i nyaste inlägget.
  Superbra foton, så där bra fotar inte alla som tar sportbilder – vet själv då jag är journalist på lokaltidning.
  Fin blogg du har!

 5. BP säger:

  Roligt att du är också med i Blogg 100. Å foton från olika arenor – handboll, fotboll, innebandy eller friidrott är helt i min smak:-)

  • Susanne säger:

   Jo, jag tänker försöka i år också och upprepa förrförra årets bedrift. Förra året gick inte så bra.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.