Solnedgång på nationaldagen

Jag var iväg en runda mot de nordvästra delarna av Eslöv gaska sent på nationaldagskvällen. Jag var på jakt efter solnedgången som jag sedan tidigare vet är väldigt vacker där vid stadsgränsen. Nu kom jag lite tidigt så solen hade inte gått så speciellt långt ner och eftersom den sänker sig så sakta och mina fötter blev väldigt kalla, gav jag upp och for hem igen innan solen hunnit sänka sig helt under horisonten. Detta är en av de sista bilderna jag tog den kvällen. Det blev ganska många bilder den kvällen men dem får du se en annan gång.

Solnedgång över en åker

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Solnedgång på nationaldagen

  1. Sven Larsson säger:

    hade du inte klätt dig ordentligt, Susanne?? 🙂 Det tar väldigt lång tid inann solen verkligen kommit ner lågt nog nu, men snart är det dags att det vänder igen…. tyvärr.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.