Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss: Fel sak på fel plats

Jo, det är kanske fel dag att publicera veckans fototriss, men det tycks som jag inte får tid över förrän veckoslutet är här. Först idag kommer min triss på temat som publicerades i söndags: Fel sak på fel plats.

Det första fotot tog jag på en promenad för ca två veckor sedan. En ölburk kan ju sägas ligga ganska fel bland snö och gamla löv.
Den borttappade navkapseln låg på trottoaren i förra veckan. Förresten tror jag den ligger kvar ännu. Den ska ju verkligen inte ligga där.
Den tredje bilden tog jag igår kväll. Visst står stolpen ganska fel och skymmer sikten för trafikanterna?

         

Klicka på fotona för att se dem i stort format!

Det sista fotot har jag experimenterat lite med i Camera Raw men vet knappt vad jag gjort eftersom jag inte lärt mig mycket av programmet ännu. Det ingår i Photoshop CS4 som jag använder på den bildbehandlingskurs jag började på för knappt en månad sedan och som tar ganska mycket tid från fotobloggen. Men jag lär mig en hel del nytt.

Förresten så utlyser ju Helena på fototrissen en tävling i morgon söndag. Priset är en reflexskärm och ska utses bland dem som lämnar in sin fototriss före klockan 23 i morgon. Nej, jag tror inte jag hinner delta utan tar det lite lugnt med fototrisspublicering precis som vanligt. Stress är inte bra!


Andra bloggar om: , , ,