Golf i Ellinge

Det blev en cykeltur även i kväll efter en hel dags arbete här hemma. Jag är nu inne på min fjärde vecka då jag tidigt på morgonen fäller upp locket till jobbdatorn, placerad på mitt köksbord, och öppnar jobbmail, skype och andra program jag behöver för att göra det jag ska. Det fungerar förvånansvärt bra, men jag har en förmåga att fastna i köksstolen alltför länge. Att då ge sig ut på cykeln en lagom lång runda på landsbygden är verkligen fantastiskt skönt.

Strax utanför stan cyklade jag förbi golfklubben i Ellinge och lyckades undvika golfbollarna som ven på båda sidor om den smala landsvägen. Det var faktiskt många golfare som gick runt med sina redskap på den evigt gröna gräsmattan den här vackra vårkvällen. Och titta där, på den där golfaren på skylten. Han har verkligen lyckats slå iväg bollen riktigt högt upp i himlen. Eller?

Skylt med golfare och månen på himlen.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Golf i Ellinge

 1. Sven Larsson säger:

  ja golfarna de har nog inte tid med CoVid-19, nu ska det ut och slåss bollar 🙂 Håller fullständigt med dig om att det är allt för lätt att fastna i den där stolen framför jobbdatorn och glömma bort sig själv och att ta sina raster. Fick det även bekräftat av en arbetskollega idag. Men vi får jobba på att bli duktigare på att ta de där rasterna som vi skulle haft om vi varit på kontoret.

  • Susanne säger:

   Fast det jag saknar mest är mit höj- och sänkbara skrivbord. Det hissas ofta upp och ner och det gör ju att jag rör på mig.

   • Sven Larsson säger:

    håller med dig där, man saknar det där höj/sänkbara skrivbordet. funderade ju även på ett sådant när jag fick flytta tillbaka in efter branden, men sen blev det ett ”vanligt” stationärt skrivbord tyvärr.

    • Susanne säger:

     Resa sig upp är viktigare än vad man kan tro. Idag körde jag faktiskt pausgymnastik med kollegor – online. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.