Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Blått

Kan man säga ”Blått som i bloggare” egentligen? Nåja, jag säger det i alla fall och presenterar härmed Veckans fönstertema: Blått.

Och varför säger jag då bloggare? Jo, den här veckan har varit en omvälvande vecka av nya bloggkontakter genom att jag deltagit i – och fortfarande deltar i – #blogg100, en utmaning som Fredrik Wass startade för drygt en vecka sedan och som gett rubriker även i media.  En jag vill nämna av alla de välskrivna och genomtänkta bloggar jag hittat är Anjo från Göteborg, som skriver poetiskt och hjärtevarmt om bl.a. relationer och går i väntans tider för precis när de hundra dagarna av bloggande är till ända är hans barn planerat att födas. Titta in hos honom och njut av orden.

Och du min kära fönsterfotograf som tittar in här, du är säkert en gammal bekant och jag glömmer inte dig bara för att jag hittar en massa nya bloggare. Välkommen in i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt blåa fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar här hos mig efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Italien på min julsemester och njuta av den blå himlen som bredde ut sig över de sydligaste delarna av Alperna som syns vid randen av den lilla byn där jag en gång bodde.

Blå himmel över Alperna

Och detta är det tionde nionde inlägget i #blogg100. Ett tidsinställt inlägg eftersom jag brukar göra så för att alla fönstertittare ska få chansen att hitta en finurlig lösning på utmaningen.